Kerstmenu

Kerstmenu

Dinsdag 25 december 2018

 

Sprankelend aperitief met degustatiebordje

***

Soepje van butternut met zeebaars

***

Gebakken staartvis, spinazie, mosterdsaus 

***

Limoensorbet met zijn likeur

***

Medaillon van kalkoen en brussels loof, oesterzwam, gratin in spekjasje

***

Ijsgekoeld amandelgebak, advocaat en meringue

~

Koffie met versnaperingen

 

70,00 euro per persoon
inclusief aangepaste wijnen en waters tijdens de maaltijd

Reservatie gewenst

Nieuwjaarsmenu

Nieuwjaarsmenu

Vanaf dinsdag 1 januari 2018

 

Sprankelend aperitief met degustatiebordje

***

Terrine van ganzenlever, gebrande appel, briochetoast

***

Heldere bouillon van kwartel en girolles

***

Limoensorbet met zijn likeur

***

Tournedos van rund, groentenpallet, infusie van truffel

***

Ijsgekoeld amandelgebak, advocaat en meringue

~

Koffie met versnaperingen

 

70,00 euro per persoon
inclusief aangepaste wijnen en waters tijdens de maaltijd

Reservatie gewenst

Traiteursdienst

Traiteursdienst

Afhaalmenu

 

kerst en nieuw 2018 - 2019

Heldere bouillon van kwartel en girolles

***

Op vel gebakken zeebaars, aardappelkrokantje,
wintergroente, witte wijnsaus

***

Tournedos van rund, groentenpallet,
Infusie van truffel

***

Ijsgekoeld amandelgebak, advocaat, meringue

€45,00 pp

 

 

Assortiment koude lepelhapjes 8,75


Voorgerechten

Terrine van huisgemaakte ganzenlever met z'n garnituur 16,00
Huisgemaakte garnaalkroket (prijs per stuk)  3,00
Schelp met gegratineerde St.-Jacobsnootjes 13,00
Pompoensoep met gerookte heilbot €  4,00
Gebakken staartvis, spinazie, mosterdsaus €  14,00


Hoofdgerechten

Medaillon van kalkoen en Brussels loof, oesterzwam, gratin in spekjasje 20,00
Rundsfilet op wijze van de chef 24,00
Lamskroon met rozemarijn 24,00
Kabeljauwhaasje, mozzarella, pancetta €  22,00


Alle hoofdgerechten worden voorzien van aangepaste garnituur