Menukaart

 

Voorgerechten

 

Koude voorgerechten

 

Duo van wildpastei - chutney - briochetoast

 

Herfstsalade met gerookte eendenborst

 

Slaatje met warme geitenkaas, spek en appel

 

Gerookte zalm, witloofsalade met appel

 

Warme voorgerechten

 

 

Huisgemaakte garnaalkroketjes

 

Kikkerbilletjes met look of in een roomsausje geparfumeerd met ricard

 

Gebakken Ganzenlever, Tarte Tatin

 

Scampi in lookboter met Parijse paddenstoelen

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Visgerechten

 

Bouillabaise op wijze van de Chef

 

Gebakken zeetong "meunière" salade en frietjes

 

Paling op wijze van de Chef of in 't groen

 

Gepocheerd kabeljauwhaasje "Ostendaise"

 

 

Vleesgerechten

 

Gegrilde Ierse rib-eye 'Bordelaise', salade en frietjes

 

Fazant 'à la Brabancone' (per 2 personen)

 

Hazerug "Arlequin"

 

Krokant gebakken kalfszwezerik met sausje van graanmosterd