Menukaart

 

Voorgerechten

 

Koude voorgerechten

 

Terrine van ganzenlever - uienconfituur

 

Salade met geitenkaas - spek - appel

 

Salade met gerookte eendenborst

 

Salade met gerookte zalm - appel

 

Warme voorgerechten

 

 

Huisgemaakte garnaalkroketjes

 

Kikkerbilletjes met look of in een roomsausje geparfumeerd met ricard

 

Gebakken Ganzenlever, Tarte Tatin

 

Scampi in lookboter met Parijse paddenstoelen

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Visgerechten

 

Bouillabaise op wijze van de Chef

 

Paling op wijze van de Chef of in 't groen

 

Kabeljauwhaasje met mousselinesaus

 

Gebakken tongschar - botersausje

 

 

Vleesgerechten

 

Tussenribstuk van 'Holstein' rund

 

Solo Millo van Ibérico - najaarsgroenten

 

Lamskroon - najaarsgroenten - gratin

 

Krokant gebakken kalfszwezerik met sausje van graanmosterd