Valentijnmenu

Woensdagavond 14 Februari vanaf 19u

 enkel dit menu verkrijgbaar

 

Cava rosé met degustatiebordje

***

 

Terrine van ganzenlever - uienconfituur - brioche

***

 

Kreeftenstaart - bladspinazie - sausje met groene peper

 

***

 

Tussendoortje

 

 ***

 

Solomillo van Ibérico - najaarsgroenten - Pommes Pont Neuf
 
 
***
 
Soufflé met Grand Marnier - sorbet van framboos
 
***
 
Koffie met versnaperingen

 

€70,00

inclusief aangepaste wijnen en waters tijdens de maaltijd

Reservatie noodzakelijk 

 


Keuzemenu februari - maart 2018

menu niet verkrijgbaar op woensdag 14 februari

 


Bouchée van noordzeevis met grijze garnalen

of

Terrine van ganzenlever - uienconfituur - brioche

 

***

 

Kabeljauwhaasje - mousselinesaus - Pommes Duchesses

of

Coq au vin met kroketjes

 

***

 

Soufflé met Grand Marnier - sorbet van framboos

of

Assortiment van geaffineerde kazen

 

€38,50