Afhaalmenu

kerst en nieuw 2018 - 2019

 

Heldere bouillon van kwartel en girolles

 

***

Op vel gebakken zeebaars, aardappelkrokantje,
wintergroente, witte wijnsaus

 

***

 

Tournedos van rund, groentenpallet,
Infusie van truffel

 

***

 

Ijsgekoeld amandelgebak, advocaat, meringue

 

€45,00 pp

 

Traiteurlijst

 

 

Assortiment koude lepelhapjes 8,75


Voorgerechten

Terrine van huisgemaakte ganzenlever met z'n garnituur 16,00
Huisgemaakte garnaalkroket (prijs per stuk)  3,00
Schelp met gegratineerde St.-Jacobsnootjes 13,00
Pompoensoep met gerookte heilbot €  4,00
Gebakken staartvis, spinazie, mosterdsaus €  14,00


Hoofdgerechten

Medaillon van kalkoen en Brussels loof, oesterzwam, gratin in spekjasje 20,00
Rundsfilet op wijze van de chef 24,00
Lamskroon met rozemarijn 24,00
Kabeljauwhaasje, mozzarella, pancetta €  22,00

Alle hoofdgerechten worden voorzien van aangepaste garnituur

 

Ook tijdens het het jaar hebben wij een traiteurdienst :

  • Walking dinners
  • Tuinfeesten
  • Barbecues
  • Enz.

Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.