Traiteurdienst

Traiteurdienst

Afhaalmenu

 

kerst en nieuw 2022 - 2023

Broccolisoep/gerookte paling

***

Schelp gevuld met St. Jakobsvruchten en grijze garnalen

***

Gefarceerde Mechelse Koekoek “Forestière”/wintergroenten/Gratin Dauphinois

***

Parfait met amandelbrood en pistachenootjes/méringue/advocaat/bosvruchten

€50,00 pp

 

Afhaal kerst en nieuw 2022-2023 


Assortiment hapjes

Grijze garnalen/avocadomousse
Bavarois van gerookte forel/Rode biet/Granny Smith
Warme oester
Carpaccio van gerookte lende “Holstein”
Huisbereide wildpastei/uienconfijt/rozijnenbrood
15,00

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever 22,00
Scampi Diabolique 18,00
Gebrande zalm 18,00
Schelp gevuld met St. Jakobsvruchten en grijze garnalen 18,00
Carpaccio van gerookte lende “Holstein” 20,00
½kreeft “Belle Vue” (per 2 personen) 25,00

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaas “Ostendaise” 25,00
Gebakken staartvis “Dijonaise”/spinazie 28,00
Koud visbord ’t Galerietje (assortiment gerookte en gepocheerde vis, tomaat garnaal, ½ kreeft “Belle Vue”) 45,00
Hertenkalf “Grand Veneur” 27,00
Lamskroon met rozemarijn 32,00
Gefarceerde Mechelse Koekoek “Fine Champagne” 27,00


Alle hoofdgerechten worden voorzien van aangepaste garnituur

Kerstmenu

Kerstdagmenu

zaterdag 25 december 2022

 

Crémant d’Alsace “Mullenbach”
Hapjesbord :
Gerookte forel/rode biet/Granny Smith appel
Carpaccio van gerookte lende “Holstein”
Grijze garnalen/avocado
Huisbereide wildpastei/uienconfijt

***

Velouté Crécy à la Briarde

***

Op vel gebakken zeebaarsfilet/courgette/tomaat/olijven

***

Winterse warmte

***

Gefarceerde Mechelse Koekoek/gebakken ganzenlever/wintergroentjes/gratin dauphinois

***

Parfait met amandelbrood en pistachenootjes/méringue/advocaat/bosvruchten

~

Koffie met ‘D & M’ cookies

 

92,50 euro per persoon
inclusief aangepaste wijnen en water

Reservatie gewenst

Nieuwjaarsmenu

Nieuwjaarsmenu

Vanaf zaterdag 1 januari 2023

 

Crémant d’Alsace “Mullenbach”
Hapjesbord
Gerookte forel/rode biet/Granny Smith appel
Carpaccio van gerookte lende “Holstein”
Grijze garnalen/avocado
Huisbereide wildpastei/uienconfijt

***

Carpaccio van staartvis/gebrande zalm

***

Duo van gamba en St. Jakobsvrucht/jus van zeevruchten

***

Winterse warmte

***

Solomillo van Iberico “Forestière”

***

Parfait met amandelbrood en pistachenootjes/méringue/advocaat/bosvruchten

~

Koffie met ‘D & M’ cookies

 

92,50 euro per persoon
inclusief aangepaste wijnen en water

Reservatie gewenst