Traiteurdienst

Traiteurdienst

Afhaalmenu

 

kerst en nieuw 2021 - 2022

bloemkoolsoep | gerookte forel | tuinkruiden

***

sint-jakobsoester | tongfilet | jus grijze garnalen

***

suprême van parelhoen | fine champagne

***

chocoladeparfait

€50,00 pp

 

Afhaal kerst en nieuw 2021-2022 

Voorgerechten

Terrine van huisgemaakte ganzenlever met z'n garnituur 18,00
Huisgemaakte garnaalkroket (prijs per stuk)  4,00
Garnalencocktail 18,00
Sint-jakobsoester gegratineerd 18,00


Hoofdgerechten

Hertenkalf | grand veneur 25,00
Lamskroon | rozemarijn | warme groenten
25,00
Grietfilet | dugléré | garnalen
25,00


Alle hoofdgerechten worden voorzien van aangepaste garnituur

Kerstmenu

Kerstdagmenu

zaterdag 25 december 2021

 

champagne | degustatiebordje

***

bloemkoolsoep | kreeft | knoflook-citroenolie

***

grietfilet | dugléré | garnalen

***

Winterse warmte

***

medaillon van hert | grand veneur

***

Chocoladeparfait

~

Koffie met versnaperingen

 

85,00 euro per persoon
inclusief aangepaste wijnen en water

Reservatie gewenst

Nieuwjaarsmenu

Nieuwjaarsmenu

Vanaf zaterdag 1 januari 2022

 

champagne | degustatiebordje

***

terrine van ganzenlever | gebrande appel | briochetoast

***

gebakken sint-jakobsvruchten | boschampignons | kruidenolie

***

Winterse warmte

***

medaillon van hert | grand veneur

***

Chocoladeparfait

~

Koffie met versnaperingen

 

85,00 euro per persoon
inclusief aangepaste wijnen en water

Reservatie gewenst