Traiteurdienst

Traiteurdienst

Traiteurdienst

Afhaalmenu kerst en nieuw 2020-2021

soepje | butternut | gerookte heilbot | zure room | verse tuinkruiden

°°°

gegrilde zeebaars | parelcouscous | beukenzwam | pijpajuin

°°°

hertenkalffilet | savooi | spek | knolselderpuree

of

kabeljauwhaasje | dugléré | garnalen

°°°

mascarpone | rood fruit | meringue

€45,00 per persoon
Traiteurdienst

Afhaal kerst en nieuw 2020-2021

Assortiment koude hapjes (3 stuks)                                           €5,00

Macaron | ganzenlever

Rode biet | forelmousse

Grissini | tapenade zongedroogde tomaat

Voorgerechten

Terrine |ganzenlever |garnituur                                                  €17,00

Gegrilde zeebaars | parelcouscous | beukenzwam | pijpajuin €16,00

Garnalencocktail                                                                       €18,00

Hoofdgerechten

Hertenkalffilet | savooi | spek | knolselderpuree                       €24,00

Stoofpotje | tongschar | noordzeegarnalen                               €23,00

Lamskroon | rozemarijn                                                             €24,00

Warmgerookte zalm | geprakte aardappel | prei                        €20,00

Kabeljauwhaasje | dugléré | garnalen                                        €22,00

Alle hoofdgerechten worden voorzien van aangepaste garnituur

Telefonisch reserveren 055/38 88 99

Afhalen:

Graag bestelling doorgeven voor dinsdag 22/12/2020

Afhaal:

Donderdag 24/12/2020: 14u00-16u00

Vrijdag 25/12/2020: 10u00-12u00

Graag bestelling doorgeven voor dinsdag 29/12/2020

Afhaal:

Donderdag 31/12/2020: 14u00-16u00

Vrijdag 01/01/2021: 10u00-12u00

Zaterdag 02/01/2021: 10u00-12u00

Zondag 03/01/2021: 10u00-12u00

 

 

 

Afhaalmenu's

Beste klanten,

Je kan een heerlijke maaltijd bestellen bij ‘t Galerietje. Graag 1 dag vooraf bestellen op het nummer 055/38 88 99

• Gerechten week 30/11/2020 €15,00•

maandag 30/11: speenvarken | gratin | boontjes


dinsdag 01/12:  rösti | rundslapjes | provençaalse saus


woensdag 02/12: vol-au-vent | koningenhapje | pommes duchesse

 

vrijdag 04/12: pasta | zeevruchten

• paling iedere dag verkrijgbaar €25,00•

paling in 't groen

paling van de chef

gebakken paling met tartaarsaus

(keuze uit: gebakken aardappelen | frieten | kroketten

• weekendmenu €35,00 •

duo wildpastei | garnituur

~

pladijsfilet | florentine | mosterdsausje

~

huisgemaakte appelstrudel | vanillesaus